Förbundskongressen/Mailutskick

Från Kunskapsbanken
Hoppa till: navigering, sök

Här kommer alla mail som skickas ut i samband med förbundskongressen 2014.

2013-12-13 - Dags att rösta i ombudsval till Förbundskongressen 2014

Hej pirater! Glad Lucia på er! Kl 18 idag öppnade möjligheten att rösta på vilka ombud som skall få representera Ung Pirat på förbundskongressen 2014. Detta mail handlar om hur du går tillväga för att lägga din röst av lite om vad som kommer hända härnäst.

Informationen i korthet!

  1. Rösta i ombudsvalet på http://upl.nu/upk14-kongressombudsval
  2. Startar 13:e december kl 18.00, stänger 27:e december kl 18.00
  3. Hitta mer info på http://upl.nu/upk14-information
  4. Kongressen hålls 14-16 mars 2014 i Uppsala.
  5. Frågor? Kontakta kongressombudsansvarige på adressen nedan!

Till förbundskongressen skall det nu väljas 51 ombud av de totalt 80 nomineringarna. Alla de nominerade hittar du här (http://upl.nu/upk14-kongressombudsval). De som har fått minst en röst men inte blivit vald till ombud har även möjlighet att bli reservombud, totalt kommer 10 reservombud att få sin resa, mat och boende under förbundskongressen precis som ombuden. Alla andra är välkomna att vara med på kongressen men får betala för sig själv. Exakta regler för detta finns specificerat i stadgarna (http://wiki.ungpirat.se/index.php/Stadgar_2013). Valet kommer att avslutas kl 18.00 den 27:e december 2013.

Helst av allt skulle alla våra medlemmar gå in och rösta på vilka de vill ska representera dem på förbundskongressen, och det minsta vi begär är att alla som har nominerat någon eller blivit nominerad går in och röstar!

Omröstningen sker på piratpartiets mötesforum. För att kunna rösta på kandidaterna kräver det att du har en forumanvändare. Har du en användare loggar du in med antingen för- och efternamn, mailadress eller medlemsnummer tillsammans med det lösenord du har angivit i PirateWeb. Har du inte redan ett forumanvändarnamn kommer du att få välja ett när du loggar in första gången. Har du ett gammalt forumanvändarnamn så går det givetvis bra att fortsätta logga in med detta, tillsammans med tillhörande lösenord. Om du vill rösta så måste det dock vara kopplat till ditt medlemskap i PirateWeb. Du som glömt ditt lösenord till PirateWeb kan få ett nytt genom att klicka här: https://pirateweb.net/Pages/Public/SE/People/RequestNewPassword.aspx". Skulle det ändå inte fungera ber jag dig höra av dig till Mikael Holm på mikael.holm@ungpirat.se så kommer han att hjälpa dig så fort som möjligt.

På Ung Pirats kunskapsbank kommer man att kunna hitta mer information allt eftersom, adressen dit är http://upl.nu/upk14-information Har du frågor kring kongressombudsvalet som inte är av teknisk karaktär så kontaktar du mig, kongressombudsansvarige, enligt uppgifterna nedan.

Med önskan om en härlig tid!

Mikael Iresten Kongressombudsansvarig för Ung Pirat 0761 91 55 50 mikael.iresten@ungpirat.se